Raimo Laukka aloitti musiikin parissa oululaisissa tanssiorkestereissa "laulavana rumpalina" opiskellen samalla Oulun musiikkiopistossa. Työ vei hänet Helsinkiin ja siellä opiskelu Helsingin Konservatoriossa ja Sibelius Akatemiassa valmisti hänet oopperalaulajan ammattiin.

Kilpailuvoitot Oskar Merikanto laulukilpailuissa 1986 ja Lappeenrannan laulukilpailussa 1987 toivat h?net suuren yleis?n tietoisuuteen. Wienissä 1988 Raimo oli finaalissa Belvederen kansainvälisessä oopperalaulukilpailussa. Sieltä tarjottiin kiinnitystä, mutta Raimo valitsi Suomen Kansallisoopperan, jossa h?n on tehnyt mittavan uran laulaen huomattavan määrän keskeisiä baritoni-rooleja.

Hän on vieraillut yli kymmenessä eurooppalaisessa oopperatalossa mm. Berliini, Frankfurt, Stuttgart, Düsseldorf, Wiesbaden, Essen... Konserttilaulajana hän on esiintynyt Suomen ja pohjoismaiden lisäksi mm. New York, Los Angeles, Lontoo, Berliini, Wien, Tokio, Moskova, Pietari, Pariisi...

Orkestereina mm. London Symphony Orchestra, Los Angeles Philharmonic, Berlin Staatskapelle, Oslon filharmonikot.
Kapellimestareina: Sir Colin Davis, Daniel Barenboim, Esa-Pekka Salonen, Leif Segerstam, Neeme Järvi, Sergiu Commissiona, Gennadi Rozhdestvensky...

Omia resitaaleja pianisteina mm. Marita Viitasalo-Pohjola, Ilmo Ranta, Ilkka Paananen, Pentti Kotiranta. Operettikiertueet George de Godzinskyn kanssa olivat avain operetin maailmaan.

Raimo Laukka on esiintynyt Radion sinfoniaorkesterin konserttitanssiaisissa, Vantaan viihdeorkesterin konserteissa ja useiden eri tanssiorkestereiden solistina.